Тимочка КрајинаКњажевацУ Књажевцу одржана конститутивна седница Скупштине општине

У Књажевцу одржана конститутивна седница Скупштине општине

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Knjaževac

На данашњој конститутивној седници, 40 одборника Скупштине општине Књажевац, свечано су положили заклетву, а изабрано је и скупштинско руководство.

Већином одборничких гласова за председника Скупштине општине изабран је Марко Стојановић, који је ову функцију обављао и у претходном мандату.

„Пре свега захвалио бих се свим грађанима општине Књажевац који су нам на изборима дали велико поверење, а то је близу 70 одсто одборничких мандата. То је за нас једна велика обавеза и велики терет, јер морамо да оправдамо то поверење. Трудићемо се да у наредном периоду створимо услове да се у Књажевцу живи боље, да буду веће зараде, да многи становници Србије пожеле да дођу у Књажевац и да можда и остану овде, да буде што мање одлива наших младих људи, а да буде што више прилива људи са стране у нашу општину. Данас су ме изабрали поново за председника Скупштине општине Књажевац и овим путем се захваљујем и свим одборницима који су ми пружили подршку. Пред свима нама је велика обавеза да Скупштина општина функционише онако како доликује свима нама, да седнице буду конструктивне, да доносимо одлуке у интересу свих грађана наше општине”, рекао је Марко Стојановић, председник СО Књажевац.

У наредном мандату, дужност заменика председника Скупштине општине Књажевац обављаће Игор Стевановић, који је био на истој функцији и за кога је гласао највећи број одборника на овој седници.

За секретара Скупштине постављена је Љиљана Миленковић, која је ту дужност вршила и у претходном периоду.

Конститутивном седницом председавала је најстарија одборница у овом сазиву Борка Вулић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб