Тимочка КрајинаКњажевацУ Књажевцу представљена „Збирка за девојчице и дечаке” ауторке Иване Вуликић Вучић

У Књажевцу представљена „Збирка за девојчице и дечаке” ауторке Иване Вуликић Вучић

У Књажевцу представљена „Збирка за девојчице и дечаке” ауторке Иване Вуликић Вучић

Књига за децу под називом „Збирка за девојчице и дечаке”, ауторке Иване Вуликић Вучић, представљена је у Дому културе у Књажевцу.

Овом приликом у програму су учествовали: Небојша Ђорђевић – рецензент, Дивна Васиљевић – илустратор, Дејан Најдановић Најда који је песме извео на гитари, а водитељ програма била је Милица Михајловић.

„Веома сам задовољна како је све протекло, било је доста љубитеља писане речи и поезије за децу. Посебно ме радује што су најмлађи показали интересовање за моје песме. Велику захвалност дугујем свим учесницима, рецензенту Небојши Ђорђевићу, илустраторки Дивни Васиљевић, Дејану Најдановићу Најди који је моје песме свирао на гитари и водитељки Милици Михајловић. Такође, велико хвала и Општини Књажевац без чије помоћи ова књига не би угледала светлост дана, као и Дому културе који је обезбедио простор”, истиче ауторка Ивана Вуликић Вучић.

Збирка је издата под покровитељством Општине Књажевац.

Промоцији су присуствовали представници локалне самоуправе, културних установа, свештенство, као и многобројни грађани.

Ивана Вуликић Вучић рођена је у Књажевцу 2. фебруара 1987. године. Основну и средњу школу завршила у родном Књажевцу, након чега уписује Филолошки факултет Универзитета у Београду, групу 01 – Српски језик и књижевност. Мастерирала је на Филозофском факултету у Нишу, на одсеку за Српски језик. Одувек гаји љубав према писаној речи, култури и уметности. Као млада гимназијалка бавила се плесом и глумом. Ради као новинар, пише текстове за поједине портале, али и песме за неке певаче рок музике. Срећно удата, мајка три предивне девојчице. Живи и ради у свом родном Књажевцу, за који сматра да је најлепши град на свету.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб