ВестиУ Србији облачно и хладније, највиша дневна температура до 15 степени

У Србији облачно и хладније, највиша дневна температура до 15 степени

Град Зајечар – Старији мушкарац шета

У Србији облачно и хладније, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично киша. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 6 до 11, највиша од 9 до 15 степени.

У Зајечару умерено облачно са повременом кишом и пљусковима. Ветар умерен, западни и југозападни. Минимална температура 9, максимална дневна до 17 степени. У недељу претежно облачно и углавном суво. Најнижа температура 8, највиша око 16 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Побољшање биометеоролошких прилика допринеће смањењу тегоба код хронично оболелих.

Опрез се саветује срчаним болесницима и психички нестабилним особама.

Могући су реуматски болови и нерасположење код метеоропата.

Појачана пажња се препоручује учесницима у саобраћају.

АМСС

На путевима у Србији коловози су мокри, а видљивост је смањена и потребан је већи опрез у саобраћају, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

АМСС подсећа возаче да киша и мокри коловози повећавају ризик од саобраћајних незгода и да је неопходно имати веће одстојање између возила.

Потребно је обратити пажњу и на ударне рупе на коловозу које су испуњене водом и не могу се уочити на време, а представљају опасност за озбиљна оштећења возила, додао је АМСС.

Према извештају АМСС-а јутрос од 06:00 теретна возила чекају на излаз из земље на Хоргошу око седам сати, а на Келебији четири сата, док на осталим прелазима нема задржавања возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб