Тимочка КрајинаЗајечарУ Техничкој школи у Зајечару новина за возаче "Ц" категорије

У Техничкој школи у Зајечару новина за возаче „Ц“ категорије

Медицинска школа / Техничка школа Зајечар

Од почетка другог полугодишта новина у Техничкој школи у Зајечару је да возачи „Ц“ категорије који не поседују почетну квалификацију за превоз терета – почетни (основни) „ЦПЦ“, имају могућност да кроз ванредно школовање за образовни профил возача моторних возила одслушају свих 140 часова основне обуке неопходних за стицање почетне квалификације.

Стицање почетне квалификације остварује се са стицањем звања (добијања дипломе) за образовни профил возач моторних возила. Ово претставља својеврсну предност возачима у нашем региону, прво по цени (јефтиније него у ЦПЦ – центрима), а друго возачи не морају да путују до других градова како би одслушали ова предавања, већ ће предавања бити организована у школи.

За све додатне информације заинтересовани возачи се могу обратити у Техничкој школи у Зајечару.

Треба напомнути да се ово не односи само на возаче, већ и на све полазнике преквалификације за образовни профил возач моторних возила, стоји у саопштењу Техничке школе Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб