ВестиУ Тимочкој Крајини облачно, тмурно и хладније, повремено са кишом

У Тимочкој Крајини облачно, тмурно и хладније, повремено са кишом

Киша, дечак са кишобраном скаче по барама на улици
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији изнад већег дела променљиво облачно са периодима сунчаног времена и суво. У Тимочкој Крајини облачно, тмурно и хладније, повремено са кишом, а више падавина се очекује од средине дана. Ветар слаб и умерен, у јужном Банату повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 6 до 11 , највиша од 14 до 18, у Тимочкој Крајини око 12 степени.

У Зајечару облачно и свежије, са пљусковима. Ветар слаб до умерен, источни североисточни. Минимална температура 7, максимална дневна око 14 степени. Сутра време налик данашњем, облачно и хладније са пљусковима. Најнижа температура 3, највиша до 11 степени.

Возачи у Србији данас могу очекивати претежно облачно, али суво време, једино се на крајњем истоку земље може очекивати повремена слаба киша, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Видљивост је због магле смањена поред речних токова и по котлинама, а возачима ће, поред већег опреза, бити потребно и више стрпљења за воланом када наиђу на успорену вожњу, како због карактеристичних гужви, тако и услед многобројних радова.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб