Тимочка КрајинаЗајечарУ Зајечару бесплатно онлајн саветовалиште за све грађане којима је потребна помоћ

У Зајечару бесплатно онлајн саветовалиште за све грађане којима је потребна помоћ

Бесплатно онлајн саветовалиште за грађане и грађанке града Зајечара

Канцеларија за младе града Зајечара наставља са реализацијом онлајн саветовалишта које је потпуно бесплатно за све грађане којима је потребна помоћ, а раније покренуто у оквиру пројекта „Отворена врата иза затворених врата”.

У оквиру сајта, постоји и форум где корисници могу слободно да размењују своја искуства, проблеме и остварују комуникацију. Пројекат омогућава решавање проблема комуникације између институција и људи, али и да спаја оне са сличним проблемима, како би се лакше интегрисали у друштво и начинили први корак ка друштвеној прихваћености.

Приступ сајту www.onlinesavetovaliste.rs је једноставан, потребно је само да корисник саветовалишта у термину када је дежуран жељени саговорник, кликне на плави облачић и започне комуникацију.

Корисници могу да остану анонимни уколико то желе, а Саветовалиште ради сваког радног дана у терминима који су истакнути на сајту у календару догађаја.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,191ПратилацаЛајкуј
4,184ПратилацаЗапрати
1,252ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб