Timočka KrajinaZaječarU Zaječaru besplatno onlajn savetovalište za sve građane kojima je potrebna pomoć

U Zaječaru besplatno onlajn savetovalište za sve građane kojima je potrebna pomoć

Besplatno onlajn savetovalište za građane i građanke grada Zaječara

Kancelarija za mlade grada Zaječara nastavlja sa realizacijom onlajn savetovališta koje je potpuno besplatno za sve građane kojima je potrebna pomoć, a ranije pokrenuto u okviru projekta „Otvorena vrata iza zatvorenih vrata”.

U okviru sajta, postoji i forum gde korisnici mogu slobodno da razmenjuju svoja iskustva, probleme i ostvaruju komunikaciju. Projekat omogućava rešavanje problema komunikacije između institucija i ljudi, ali i da spaja one sa sličnim problemima, kako bi se lakše integrisali u društvo i načinili prvi korak ka društvenoj prihvaćenosti.

Pristup sajtu www.onlinesavetovaliste.rs je jednostavan, potrebno je samo da korisnik savetovališta u terminu kada je dežuran željeni sagovornik, klikne na plavi oblačić i započne komunikaciju.

Korisnici mogu da ostanu anonimni ukoliko to žele, a Savetovalište radi svakog radnog dana u terminima koji su istaknuti na sajtu u kalendaru događaja.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub