ВестиУ Зајечару још две особе позитивне на корона вирус

У Зајечару још две особе позитивне на корона вирус

Корона вирус — COVID-19

На основу 101 обрађених резултата у протеклих 24 часа у Зајечару је откривено двоје (2) позитивних грађана на присуство вируса COVID-19.

Укупно, од почетка пандемије, у Зајечару је 90 позитивних на присуство вируса. До сада су, укупно, пристигли резултати тестирања 1.483 грађана. Проценат позитивних грађана у односу на број тестираних је тренутно нешто изнад 6%.

У самоизолацији, под здравственим надзором, налази се 738 грађана Зајечара.

„Због себе и других, али и због налога датих надлежним службама апелујемо као ШВС града да локали који немају дезо баријере, или су их уклонили, исте одмах врате и поставе, да радници и купци/корисници услуга у свим локалима и институцијама морају носити маске и рукавице и да је обавезно држање социјалне дистанце од 2 метра”, поручује командант Штаба за ванредне ситуације града Зајечара Бошко Ничић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,393ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб