ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 16. мај 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 16. мај 2020.

Тимочки Зодијак

Месец пролази знаком Риба ове суботе одакле прави конјункцију са Нептуном, али и квадрат са Венером! Ово је дан за одмарање, тишину и мир око вас. Нисте расположени за друштво, сами себи сте данас сасвим довољни. У том миру бићете мотивисани да стварате креативне идеје и замисли, неке ћете успешно претворити и у дела.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нечије намере не звуче довољно искрено. Када ситуацију на пословној сцени посматрате са различитих аспеката, биће Вам јасније на који начин треба да решавате своје дилеме.

ЉУБАВ
Коментари које чујете од блиске особе делују позитивно на Ваше самопоуздање и подстичу Вас на добро расположење. Покажите захвалност за оно што добијате.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Имате добро идејно решење, али неко покушава да ограничи Вашу улогу и утицај на даљи ток пословног договора. Немојте дозволити да се неспоразум негативно одражава на Вашу концентрацију.

ЉУБАВ
Пажљивије бирајте друштво за излазак или за интимно поверавање. Понекад све изгледа сувише лепо само на први поглед.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Неко не разуме Ваше идеје и то почиње да се одражава на Вашу пословну сарадњу. Морате имати довољно разумевања за своју околину и зато избегавајте деструктивно понашање.

ЉУБАВ
Између Вас и вољене особе неке ствари остају недоречене. Размислите да ли постоји оправдани разлог за прећуткивањем важних детаља. Боље је да разјасните неспоразуме.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко има добре намере. Договор са једном особом чини Вам се да обећава заједничку корист или пословни добитак. Задржите самопоуздање и оптимизам.

ЉУБАВ
Особа која привлачи Вашу пажњу и емотивно интересовање показаће се у најбољем светлу. Одговорите на сличан начин и у складу са лепим манирима.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Уколико желите добро да разрешите пословни неспоразум са једном особом, будите довољно ефикасни и одлучни. Предухитрите сараднике који рачунају на Вашу неинформисаност о пословним приликама.

ЉУБАВ
Имате утисак да Ваш љубавни живот лагано стагнира и да није довољно интересантан или узбудљив. Објасните вољеној особи шта је то што прижељкујете.

ЗДРАВЉЕ
Јачајте имунитет.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Делујете оптимистично и очекујете позитивне одговоре. Међутим, тренутна ситуација на пословној сцени не зависи првенствено од Ваше воље или утицаја.

ЉУБАВ
Важно је да пажљивије бирате речи које изговарате пред својим партнером. Све може да се саопшти на неки суптилнији начин који сигурно неће иритирати нечија осећања.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Будите промишљени пред особом која Вас је заинтригирала својом појавом или причом о пословној сарадњи. Консултујете своје сараднике пре него што донесете неку званичну одлуку.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом нема разлога да упорно инсистирате на неким споредним догађајима. Могуће је само да имате различита виђења.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Имате утисак да неко ограничава Ваше пословне могућности и да Вам намеће одређена правила понашања. Добро размислите на који начин треба да се изборите за бољу пословну позицију.

ЉУБАВ
У емотивном смислу није Вам дозвољено баш све што прижељкујете, али Ви се не предајете лако и упорно смишљате неки од заобилазних начина у остварењу својих намера.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Интелект испред емоције. То је оно чиме се данас водите у решавању проблема. Приступ који није практичан неће довести до позитивног решења.

ЉУБАВ
Наивни шарм Вас води. Пуштате емоције.

ЗДРАВЉЕ
Убрзан пулс.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Недостаје Вам основно интересовање да се посветите неким пословним темема које захтевају додатни напор. Немојте прецењивати своје професионалне могућности.

ЉУБАВ
Тренутни положај Месеца у Вама подстиче емотивну несигурност и зато избегавајте распараву или сумњиво друштво. Будите довољно искрени према својој породици.

ЗДРАВЉЕ
Преосетљиви сте.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Од Вас се очекује да остварите неку запажену улогу у пословним сусретима. То што околина верује у Ваше способности представља довољан повод да пружите свој максимум у оној области за коју имате највише интересовања или афинитета.

ЉУБАВ
Важно је да Вас неко посматра топлим или заљубљеним погледом. Све чешће осећате емотивну инспирацију и потребу да уживате у нечијем друштву.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко сумња у Ваше практичне способности и пословни исход, али низ предности се налази на Вашој страни. Не треба да убеђујете сараднике у своје добре намере или пословне способности.

ЉУБАВ
Уколико Вам је стало да привучете нечије интересовање или да скренете пажњу, као и увек до сада употребите своје главне адуте у емотивном завођењу.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб