ВестиДанас променљиво облачно и суво, највиша дневна температура до 28 степени

Данас променљиво облачно и суво, највиша дневна температура до 28 степени

Мајка и ћерка шетају пса

У Србији променљиво облачно и свежије, током дана са сунчаним периодима, увече и током ноћи на северу понегде са краткотрајном кишом. Ветар ујутро и преподне слаб до умерен северозападни, послеподне слаб, променљив. Најнижа температура од 9 до 16 степени, највиша дневна од 20 на северу до 28 степени на југу.

У Зајечару променљиво облачно и суво. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 15, максимална дневна око 27 степени. Сутра местимично облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 14, највиша до 28 степени.

АМСС

Први дан викенда обележиће захтевнији услови вожње са местимично мокрим коловозима и повременим пљусковима на северу наше земље, могућом маглом и сумаглицом у јутарњим и вечерњим часовима, карактеристичном на путевима поред река у котлинама и преко планинских превоја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Због очекивано појачаног саобраћаја, али и захтевнијих, неповољних временских услова, возачима ће и данас бити потребна пуна пажња за време вожње због свих опасности које доноси смањена видљивост и већи број возила.

Теретна возила се на граничном прелазу Батровци на излазу из земље задржавају један сат, а на осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,394ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб