ВестиУ Зајечару местимично облачно са сунчаним периодима

У Зајечару местимично облачно са сунчаним периодима

Дрво сумак

У Србији у већини крајева претежно сунчано. Наоблачење, које ће преподне захватити северне и западне до краја дана прошириће се и на остале крајеве. Понегде је могућа слаба киша, у планинским пределима провејавање слабог снега. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне северозападни. Најнижа температура од -4 до 3 , а највиша од 8 до 13 степени.

У Зајечару местимично облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 1, максимална дневна око 9 степени. Сутра променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 0, највиша до 10 степени.

У Србији се данас очекује појачан саобраћај на прилазима Копаонику, Гочу, Старој планини, Златибору и Тари, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Проходност путева је добра ка тим центрима, али је употреба зимских гума обавезна.

Према најавама метеоролога последњи радни дан у овој недељи обележиће киша, мокри коловози и смањена видљивост на путевима у нижим пределима, док се у планинским пределима очекују суснежица и снег.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Камиони на Батровцима чекају седам сати, на Сремској Рачи два сата, на Хоргошу сат и по.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб