Timočka Timočka
Početna / Vesti / Prva obuka i predstavljanje aktivnosti u okviru projekta „POMAK transformer” u Zaječaru
Timočki omladinski centar — Prva obuka u okviru projekta „POMAK transformer”

Prva obuka i predstavljanje aktivnosti u okviru projekta „POMAK transformer” u Zaječaru

Timočki omladinski centar i Prostor za POMAK danas, 21. februara, organizuje prvo okupljanje preduzetnika i predstavnika preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga koji su odabrani da učestvuju u projektu „POMAK transformer”.

„Na prvom skupu biće predstavljen koncept projekta ’POMAK transformer’, obuke koje će biti realizovane u narednom periodu i unaprediti poslovanje preduzetnika, a takođe predstavićemo i kako će izgledati mentorski program i proces selekcije učesnika. Neposredno nakon predstavljanja uslediće i prva obuka za 23 preduzeća iz Zaječarskog i Borskog okruga”, navode iz Timočkog omladinskog centra.

Sastanak i javno prezentovanje projekta biće održani u Prostoru za POMAK, a početak je zakazan u 9 časova i 30 minuta.

Organizatori, kao i zainteresovani učesnici biće dostupni za izjave novinarima neposredno pre početka aktivnosti.

O projektu:

Cilj projekta „POMAK transformer” je da nakon sprovedenog konkursa odabrani preduzetnici, mikro i mala preduzeća dobiju znanja koja će im pomoći u boljem i uspešnijem poslovanju, ali i da pored toga dobiju priliku da u radu sa ekspertima dobiju paket usluga u ukupnoj vrednosti od 3.500 evra za svako preduzeće, i to besplatno. Obuka će obuhvatiti niz treninga na teme: prodaja i unapređenje iskustva korisnika/kupaca, digitalni marketing, vizuelni identitet, odgovorno poslovanje – cirkularna ekonomija, računovodstveno i finansijsko unapređenje, predstavljanje programa finansijske podrške, lean i agilna metodologija poslovanja i design thinking. Treninzi će se održavati svakog vikenda u februaru i martu 2020. godine. Teme koje će biti obuhvaćene obukom su veoma važne u procesu digitalne transformacije poslovanja, koja je neophodan parametar da bi se osigurala konkuretnost i finansijski napredak jednog preduzeća.

Projekat „POMAK transformer” realizuje Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Dizajn inkubatorom „Nova Iskra”, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Možda će Vas zanimati

Zavod za javno zdravlje „Timok” Zaječar — COVID-19

ZZJZ „Timok” Zaječar: Od 20 testiranih – 11 potvrđenih slučajeva na korona virus u Timočkoj Krajini

Prema zvaničnim podacima ZZJZ „Timok” u Zaječaru, 20 osoba je testirano, dok je 11 osoba …

Ulica Nikole Pašića u Zaječaru

Sunčano i vedro u Zaječaru, najviša dnevna temperatura do 15 stepeni

U Srbiji postepeno naoblačenje sa severozapada uz pad temperature, ali će se u većini mesta …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica