ВестиПрва обука и представљање активности у оквиру пројекта „ПОМАК трансформер” у Зајечару

Прва обука и представљање активности у оквиру пројекта „ПОМАК трансформер” у Зајечару

Тимочки омладински центар — Прва обука у оквиру пројекта „ПОМАК трансформер”

Тимочки омладински центар и Простор за ПОМАК данас, 21. фебруара, организује прво окупљање предузетника и представника предузећа из Зајечарског и Борског округа који су одабрани да учествују у пројекту „ПОМАК трансформер”.

„На првом скупу биће представљен концепт пројекта ’ПОМАК трансформер’, обуке које ће бити реализоване у наредном периоду и унапредити пословање предузетника, а такође представићемо и како ће изгледати менторски програм и процес селекције учесника. Непосредно након представљања уследиће и прва обука за 23 предузећа из Зајечарског и Борског округа”, наводе из Тимочког омладинског центра.

Састанак и јавно презентовање пројекта биће одржани у Простору за ПОМАК, а почетак је заказан у 9 часова и 30 минута.

Организатори, као и заинтересовани учесници биће доступни за изјаве новинарима непосредно пре почетка активности.

О пројекту:

Циљ пројекта „ПОМАК трансформер” је да након спроведеног конкурса одабрани предузетници, микро и мала предузећа добију знања која ће им помоћи у бољем и успешнијем пословању, али и да поред тога добију прилику да у раду са експертима добију пакет услуга у укупној вредности од 3.500 евра за свако предузеће, и то бесплатно. Обука ће обухватити низ тренинга на теме: продаја и унапређење искуства корисника/купаца, дигитални маркетинг, визуелни идентитет, одговорно пословање – циркуларна економија, рачуноводствено и финансијско унапређење, представљање програма финансијске подршке, lean и агилна методологија пословања и design thinking. Тренинзи ће се одржавати сваког викенда у фебруару и марту 2020. године. Теме које ће бити обухваћене обуком су веома важне у процесу дигиталне трансформације пословања, која је неопходан параметар да би се осигурала конкуретност и финансијски напредак једног предузећа.

Пројекат „ПОМАК трансформер” реализује Тимочки омладински центар у партнерству са Дизајн инкубатором „Нова Искра”, а финансира Европска унија у партнерству са Владом Републике Србије преко програма „ЕУ ПРО”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,836ПратилацаЛајкуј
4,395ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб