Тимочка КрајинаБољевацУ Зајечару одржан састанак Координационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању...

У Зајечару одржан састанак Координационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом

Зајечар: Састанак Координационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом
Фото: Град Зајечар

У великој сали Скупштине града Зајечара данас је одржан састанак Координационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом, на коме су учествовали представници градова Зајечар и Бор, као и представници општина Мајданпек, Кладово, Неготин, Књажевац и Бољевац.

На почетку је усвојен записник са претходног састанка Координационог одбора, а након тога и измењен Предлог пројекта ЈПП за изградњу регионалног центра за управљање отпадом и пружање услуга третмана и одлагања комуналног отпада.

Чланови Координационог одбора за реализацију Споразума о заједничком управљању комуналним отпадом између града Зајечара, града Бора и општина Мајданпек, Кладово, Неготин, Књажевац и Бољевац усвојили су Регионални план управљања отпадом за поменуте градове и општине.

На основу подршке Министарства животне средине овој иницијативи, Координациони одбор је на 18-тој седници одобрио покретање поступка измена и допуна Регионалног плана управљања отпадом у делу који се односи на управљање индустријским отпадом.

Након усвајања новог Регионалног плана, исти ће бити достављен на сагласност Министарству животне средине.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре

Društvene mreže

24,103ПратилацаЛајкуј
4,148ПратилацаЗапрати
1,240ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx