Тимочка КрајинаЗајечарУ Зајечару одржана 81. седница Градског већа

У Зајечару одржана 81. седница Градског већа

У Зајечару одржана 81. седница Градског већа

Данас је у великој сали Скупштине града одржана 81. седница Градског већа у Зајечару, којом је председавао Бошко Ничић градоначелник Зајечара.

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о другој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину, са изменом Кадровског плана за 2023. годину, Нацрт Одлуке о усвајању Плана развоја града Зајечара за период од 2023. до 2029. године, Нацрт Годишњег Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за 2023. годину, Нацрт Решења о давању сагласности на Статут Историјског архива „Тимочка Крајина” Зајечар, као и Нацрт Одлуке о утврђивању економске цене услуга које пружа Центар за социјални рад „Зајечар” у Зајечару за 2023. годину.

Зелено светло је дато и на Нацрт Одлуке о изменама Одлуке о оснивању Туристичке организације града Зајечара, на Нацрт Решења о именовању директора Туристичке организације града Зајечара, на Нацрт Решења о именовању директора Јавног комуналног-стамбеног предузећа „Зајечар” Зајечар, на Нацрт Решења о именовању директора Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање” Зајечар и на Предлог Одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите на територији града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб