Тимочка КрајинаЗајечарУ Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

У Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

У Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

Председник и потпредседник Фудбалског савеза региона источне Србије Зоран Игњатовић и Владан Гашић били су у посети Зајечару и овом приликом је потпредседник Владан Гашић заједно са градоначелником Зајечара Бошком Ничићем отворио нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза.

Потпредседник Владан Гашић је изјавио да је презадовољан досадашњим радом новог руководства ФС Зајечарског округа и ФС града Зајечара, те да ће се ФСРИС трудити да још више помаже Зајечарски округ и клубове из овог подручја, као и ФК „Тимоку 1919”.

„Ми се као ново руководство и залажемо да се нове инфраструктуре и савези доведу у ред. Средили смо и Савез Расинског округа пре четири године. Сама ’кућа фудбала’ огледало је Савеза и локалне самоуправе коју представља. Част ми је што смо у Зајечару и што као ново руководство можемо да отворимо просторије градског и окружног Фудбалског савеза. Честитао бих градском фудбалском руководству на залагању и резултатима. Оно што би морало још да се ради јесте да видимо како ћемо ФК ’Тимок’ вратити на старе стазе. Као Фудбалски савез региона источне Србије ту смо за сваку помоћ”, истакао је Гашић.

У Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић захвалио се делегацији ФСРИС-а на досадашњој помоћи локалном и окружном Фудбалском савезу.

„Наш Фудбалски савез враћа се пре свега у своје просторије и драго ми је што су успели да среде просторије сопственим средствима и уз малу помоћ Града. Наравно, они ће своје просторије имати и на новом стадиону, који ће за који месец бити отворен. Ово пуно значи за даљу афирмацију фудбала у Зајечару. Били смо у много лошој ситуацији када је фудбал у питању и новим руководством коначно враћамо фудбал на право место. Гледам ово као само прелазни период ’Тимока’, јер сам уверен да ћемо за пар година бити у већим ранговима такмичења. Држава нам је направила велелепан стадион и сада је неки ред заведен у фудбалској организацији и драго ми је што много деце тренира. Помагаћемо и сеоске и градске клубове, јер то мора да буде основна база развијања фудбала на истоку Србије”, поручио је Ничић.

У Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

Председник Фудбалског савеза града Зајечара Милорад Вучковић нагласио је да ће нове просторије користити и за разне едукације и семинаре.

„Захваљујем се Фудбалском савезу региона источне Србије, господину Гашићу и господину Игњатовићу, као и градоначелнику Зајечара господину Бошку Ничићу, што су помогли да реновирамо и отворимо нове просторије које ће бити од велике користи за развој фудбала у Зајечару. Овде ће бити место окупљања и судија и тренера и вршићемо едукације овде и дружити се и ово је велики дан за фудбал у Зајечару”, рекао је Вучковић.

У Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

Нове просторије ФСЗО и ФСГЗ су реновиране и отворене након десет година и налазе се у улици Косте Чауша у Зајечару.

„Врата су оворена и за све пријатеље фудбала и спорта у Зајечару. Овде ће бити организоване и едукације и семинари. У наредном периоду радићемо доста на млађим екипама, али и на старијим групама. Сви заједно наставићемо рад на унапређењу фудбала на истоку Србије”, казао је Душан Спасић, председник Фудбалског савеза Зајечарског округа.

У Зајечару отворене нове просторије градског и окружног Фудбалског савеза

Након отварања нових просторија градског и окружног Фудбалског савеза у Зајечару, делегација ФСРИС-а посетила је нови фудбалски стадион на Краљевици, који је при крају са радовима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб