ВестиУ Зајечару претежно ведро и сунчано, највиша дневна температура око 22 степена

У Зајечару претежно ведро и сунчано, највиша дневна температура око 22 степена

Улица Николе Пашића

У Србији претежно сунчано уз локални развој облачности са краткотрајним пљусковима и грмљавином, углавном послеподне и увече. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 13, највиша од 21 до 24 степена.

Данас у Зајечару ведро и претежно сунчано. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура око 11, максимална дневна око 22 степена. Сутра време налик данашњем, претежно сунчано и топлије време. Најнижа температура 11, највиша око 24 степена.

Нестабилни, али углавном повољни временски услови омогућавају несметано одвијање саобраћаја, али пошто се и за данас најављују повремено краткотрајни пљускови, зато се возачима саветује опрезнија вожња, а посебно уколико наиђу на мокре деонице, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема, како је саопштила Управа граничне полиције задржавања дужих од 30 минута.

Теретна возила на излазу из земље на Хоргошу чекају 180 минута, а на Kелебији и Батровцима 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб