VestiU Zaječaru održana 93. sednica Gradskog veća

U Zaječaru održana 93. sednica Gradskog veća

73. sednica Gradskog veća u Zaječaru

Na 93. sednici Gradskog veća u Zaječaru, većnici su usvojili izveštaje o radu i finansijskom poslovanju Zdravstvene ustanove Apoteka „Zaječar” za 2018. godinu, a data je i saglasnost na Plan rada i Finansijski plan te ustanove za 2019. godinu.

Članovi Gradskog veća dali su saglasnosti i na predlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi. Sistematizacija radnih mesta se odnosi na Pravobranilaštvo grada Zaječara, Budžetsku inpekciju i Službu za internu reviziju.

Većnici su usvojili i Predlog Zaključka o usvajanju Operativnog plana odbrane od poplava drugog reda na teritoriji Zaječara za 2019. godinu, kao i Program rada i Finansijski plan za ovu godinu Matične biblioteke „Svetozar Marković” u Zaječaru.

Na sednici Gradskog veća, usvojen je i predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara, u selu Glogovica.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub