Тимочка КрајинаКњажевацУхапшен Књажевчанин због крађе: Ушао у круг фабрике у Књажевцу, украо радни...

Ухапшен Књажевчанин због крађе: Ушао у круг фабрике у Књажевцу, украо радни материјал и источио око 200 литара дизел горива

Полиција, полицијски аутомобили

Припадници Министарства унутрашњих послова у Књажевцу, интензивним радом, расветлили су две тешке крађе и тешку крађу у покушају и, у сарадњи са надлежним тужиоцем, ухапсили Џ. М. (2004) из Књажевца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.

Такође, полиција ће против једног седамнаестогодишњака из Књажевца, осумњиченог за иста кривична дела, поднети кривичну пријаву у редовном поступку Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.

Џ. М. се сумњичи да је 13. ујутру, са седамнаестогодишњаком, исекао жичану ограду и ушао у круг фабрике у Књажевцу у коме се налази више предузећа и из две хале украо алат и пет канти са бронзом и уљем чија се вредност процењује на око 245.000 динара, као и да је из радне машине и камиона источио око 200 литара дизел горива.

Такође су, истог дана, покушали да уђу у још једну халу, али из ње нису ништа украли.

Полиција је пронашла део украдених ствари које ће бити враћене власницима.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Књажевцу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб