ВестиУређен пут ка селу Селачка – у наредном периоду уређење пута Вражогрнац–Трнавац

Уређен пут ка селу Селачка – у наредном периоду уређење пута Вражогрнац–Трнавац

Уређење пута ка селу Селачка
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Након уређења пута Брусник–Табаковац, као и деонице од магистралног пута ка Грлишту, јуче је уређен и пут према селу Селачка. Око 200 мештана који тај пут користе, не крију задовољство што им је простор око пута раскрчен од траве и шибља.

„Ову акцију подржавамо и од великог нам је значаја, јер смо овде на селу остали ми, старији, млади се ретко овде срећу, па не можемо сами да рашчистимо пут. Лепо је да се неко сетио нас”, рекао је Златко Шесток, један од мештана села Селачка.

Уређење пута ка селу Селачка
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

„Ово сређивање пута много значи мештанима села, јер нисмо у могућности да то сами урадимо због високих грана и шибља. Пут користи око 200 мештана, али и људи са стране који овим путем долазе до манастира Суводол”, казао је Иван Стојановић, председник Месне заједнице Селачка.

Уређење пута ка селу Селачка
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

Према речима Ивана Ристића из Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање”, осим уређења зелених површина у граду, активно се ради и на уређењу сеоских путних праваца.

„Дужина деонице пута која је јуче завршена износи два километра, док је минулог викенда завршен пут ка Грлишту у дужини од око четири километра. Пут ка селу Селачка био је у јако лошем стању, с обзиром на то да овај пут нисмо скоро крчили, док је прошле године уређен други пут ка овом селу, односно пут ка манастиру Суводол”, истакао је Ристић.

Уређење пута ка селу Селачка
Фото: ЈКП „Тимок – одржавање” Зајечар

У наредном периоду, према најавама надлежних из Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање” биће уређен пут Вражогрнац–Трнавац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,387ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб