ВестиУспешна претпремијера представе „Казабалкан” зајечарског театра

Успешна претпремијера представе „Казабалкан” зајечарског театра

Претпремијера представе „Казабалкан” у зајечарском позоришту

Синоћ је на сцени зајечарског позоришта успешно изведена претпремијера представе „Казабалкан”, коју је по мотивима текста Горана Стефановског драматуршки обрадио и режирао Ирфан Менсур.

Представа „Казабалкан” нуди нам сећање на оно што смо прошли деведесетих година прошлог века, али се не обрачунава са одређеним људима, појавама и народима већ приказује бесмисао догађаја из којег смо изашли трајно оштећени. Међутим, љубав као највећа покретачка снага превазилази највеће животне проблеме.

Играју зајечарски глумци: Милош Ђуричић, Вујадин Милошевић, Милош Танасковић, Предраг Грбић, Наташа Петровић, Викторија Арсић, Ивана Бартуњек и Хана Милошевић.

Планирано је да премијером представе „Казабалкан” буде затворен 29. Међународни позоришни фестивал „Дани Зорана Радмиловића”, који би требало да се одржи од 16. до 23. октобра, уколико епидемиолошка ситуација са корона вирусом то дозволи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб