Timočka KrajinaKnjaževacUsvojen Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Knjaževac...

Usvojen Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Knjaževac za 2022. godinu na četvrtoj sednici Skupštine opštine

4. sednica Skupštine opštine Knjaževac

U Knjaževcu je održana 4. sednica Skupštine opštine, kojom je predsedavao Marko Stojanović, predsednik SO Knjaževac.

4. sednica Skupštine opštine Knjaževac

Na ovoj sednici razmatran je Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društava kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima čiji je osnivač opština Knjaževac za period od 1. januara do 30. juna 2022. godine.

Tijana Stojanović – direktorka PU „Bajka” Knjaževac

Odbornici su usvojili Godišnji plan rada PU „Bajka” za radnu 2022/2023. godinu, odluku o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja i odluku o utvrđivanju broja dece u vaspitnim grupama u PU „Bajka” Knjaževac.

Marija Jelenković – šef Odeljenja za privredu i društvene delatnosti u Knjaževcu

Razmatran je i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Knjaževac za 2022. godinu.

Nebojša Cvetković – direktor Javnog komunalnog preduzeća za proizvodnju i snabdevanje parom i toplom vodom „Toplana” Knjaževac

Lokalni parlament saglasio se sa predlogom odluke o sprovođenju Javnog konkursa za izbor direktora JP „Preduzeće za razvoj, urbanizam i izgradnju” opštine Knjaževac i JKP „Standard”. Nebojša Cvetković imenovan je za direktora Javnog komunalnog preduzeća za proizvodnju i snabdevanje parom i toplom vodom „Toplana” Knjaževac.

4. sednica Skupštine opštine Knjaževac

4. sednica Skupštine opštine Knjaževac

Na sednici Skupštine opštine usvojen je i Predlog rešenja o imenovanju drugostepene izborne komisije u mesnim zajednicama na teritoriji opštine Knjaževac, kao i Predlozi rešenja o imenovanju članova Školskog odbora osnovnih škola „Dubrava”, „Dimitrije Todorović Kaplar” i Tehničke škole u Knjaževcu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub