ВестиВелика недеља зајечарског школског спорта обележена бројним успесима

Велика недеља зајечарског школског спорта обележена бројним успесима

Спортски савез града Зајечара

Велика недеља зајечарског школског спорта, обележена успесима зајечарских екипа у кошарци, баскету 3×3, стрељаштву и атлетици.

Мушка екипа Техничке школе из Зајечара освојила је I место на Окружном такмичењу у Бољевцу у кошарци и обезбедила пласман на Међуокружно такмичење. Исти успех остварили су и ученици Економско-трговинске школе, који су били најбољи у округу у баскету 3×3.

Основна школа „Ђура Јакшић” била је најуспешнија на Градском и Окружном такмичењу у стрељаштву у мушкој и женској конкуренцији и такође се пласирала на Међуокружно такмичење. Што се средњих школа тиче, двоструку победу на Окружном такмичењу је однела Медицинска школа из Зајечара, која је била најбоља у обе конкуренције.

Велики успех остварили су ученици Техничке школе, чија је мушка екипа освојила I место на Међуокружном такмичењу у атлетици одржаном у Kрушевцу 11. априла и обезбедила пласман на Државно првенство.

Што се појединачне конкуренције тиче, ученица ОШ „Љуба Нешић” Лена Малетић, освојила је I место у трци на 300 метара и такође се пласирала на Државно такмичење.

Ученица зајечарске Гимназије, Ива Малетић била је најбоља у трци средњошколки на 800 метара и обезбедила пласман на Државно првенство.

Велики успех остварила је и ученица Техничке школе Настасја Јотовић, која је освојила I место на Међуокружном такмичењу у Kрушевцу и такође се пласирала на Државно такмичење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб