ponedeljak , 17. februara 2020.
Timočka Timočka
Početna / Vesti / Vučić: Brinem za Zaječar i svu energiju posvećujem dovođenju investitora!
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić — Odgovaranje na pitanja građana
Foto: Facebook / Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić

Vučić: Brinem za Zaječar i svu energiju posvećujem dovođenju investitora!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja građana koja su stigla u inboks zvaničnog Facebook naloga „Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić”. On je putem video linka sat vremena odgovorao na pitanja građana. Kako je istakao, na pitanja na koja nije stigao da odgovori, odgovoriće njegovi saradnici.

Između ostalog, predsednik Vučić dotakao se i problema u istočnoj Srbiji. Odgovarajući na pitanje jednog Boranina, osvrnuo se i na dovođenje investitora u Zaječar.

Aleksandar Vučić — predsednik Republike Srbije
Foto: Facebook / Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić

„Ja malo više brinem za Zaječar i zato svu energiju posvećujem dovođenju investitora u Zaječar. Molim vas, da budete strpljivi da ostanete i u Boru, koji će za godinu, dve da procveta. Ogromna su ulaganja „Ziđina” i mnogo više novca će ostajati lokalnoj samoupravi. Nećete moći da prepoznate grad Bor. Nama ostaje drugi deo Borskog okruga, Negotin i Kladovo, jer za Majdanpek više ne vidim takve probleme, uradićemo sve do Donjeg Milanovca koji pripada opštini Majdanpek u tom turističkom smislu, a Bor će da uradi mnogo toga za majdanpečki rudnik. Dakle, ostaju nam Negotin i Kladovo da uložimo mnogo. Naravno, iz Zaječarskog, odnosno Timočkog okruga ostaju nam i Boljevac i Knjaževac, Sokobanja je već lakša zbog nekih drugih stvari. Rtanj ide dobro, videćemo dalje”, istakao je Vučić.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić — Odgovaranje na pitanja građana
Foto: Facebook / Budućnost Srbije – Aleksandar Vučić

Za predsednika Aleksandra Vučića stiglo je skoro 4.000 pitanja, a građane je interesovalo i da li predsednik može da utiče na poslodavce koji ne poštuju minimalac, pristigla su pitanja i o dešavanjima u Crnoj Gori i na Kosovu, bilo je i iznošenja ličnih problema, od nezaposlenosti do veštačke oplodnje.

Podsećamo, u decembru 2019. potpisan je Memorandum o razumevanju sa kompanijom „Aptiv” u Zaječaru. Takođe, održani su i Dani otvorenih vrata ove firme, kako bi svi zainteresovani građani mogli da konkurišu za posao.

Možda će Vas zanimati

Polaganje venaca za Dan državnosti u Zaječaru

Polaganjem venaca i u Zaječaru obeležen Dan državnosti Republike Srbije

Polaganjem venaca u podne kod spomenika Hajduk Veljku Petroviću u Zaječaru, obeležen je Dan državnosti …

Sretenje – Dan državnosti Srbije

Danas je Sretenje – Dan Državnosti Srbije

Srbija danas, 15. februara na Sretenje, proslavlja svoj Dan državnosti. U istoriji Srbije, Sretenje predstavlja …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica