ВестиWhatsApp добија нову опцију

WhatsApp добија нову опцију

Дописивање — WhatsApp

WhatsApp за Андроид могао би да добије један важан новитет, и то пре верзије за iOS!

Ова популарна апликација за четовање, коју користе милиони људи широм света, корисницима ће ускоро понудити додатну заштиту уз помоћ скенера отиска прста.

Док се ова технологија за сада, углавном, користи за откључавање читавог уређаја, WhatsApp ће је понудити за заштиту саме апликације. Иако су разговори већ заштићени, на овај начин нико осим вас неће моћи да откључа ваш WhatsApp и „вршља” вам по разговорима.

Апликација ће бити закључана све док корисник не прислони прст на скенер отиска, чиме ће се WhatsApp поново откључати. Укратко, ако вам украду телефон, или ако бринете да неко из ваше околине жели да завири у ваше преписке, одахните — ваш WhatsApp остаје закључан све док га лично не откључате отиском прста.

Ова функција биће доступна у подешавањима, за кориснике чији уређаји раде на оперативном систему Marshmallow, или новијем.

Још увек није познато када тачно стиже откључавање WhatsApp отиском прста, али „Експрес” преноси да је извесно да ће га Андроид корисници добити пре власника iPhone уређаја.

 

Извор: mondo.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб