ВестиYouTube ће вам обрисати канал ако сте неисплативи?!

YouTube ће вам обрисати канал ако сте неисплативи?!

YouTube — Брисање канала

Google је поставио нове услове коришћења YouTube канала и свима који креирају видео садржаје те их објављују на овом, дефинитивно најпопуларнијем друштвеном каналу за објављивање видео материјала.

У делу који је се налази под насловом „Суспензија и прекид налога“ у делу поднаслова који се тиче услова због којих ваш канал може бити укинут се експлицитно наводи да YouTube може укинути приступ вашем каналу или приступ преко вашег Google налога свим деловима YouTube сервиса, уколико нисте комерцијално исплативи.

Другим рећима ако се не исплатите Google-у, шта ћете му — неће он на такве да троши своје ресурсе и да му џабе заузимате место на серверима и драгоценом простору на дисковима. Уколико ваш видео садржај не прави новац, може вас обрисати са своје платформе. Нови услови ступају на снагу 10. децембра!

 

Извор: benchmark.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб