Тимочка КрајинаЗајечарЗајечар: Расписан Јавни позив за пријаву пољопривредника за одлазак на Међународни сајам...

Зајечар: Расписан Јавни позив за пријаву пољопривредника за одлазак на Међународни сајам пољопривреде

Мушкарац вози трактор

На основу Одлуке о буџету града Зајечара за 2024. Комисија за подстицање развоја пољопривреде града Зајечара, расписала је Јавни позив за пријаву заинтересованих пољопривредника за одлазак на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду 2024. године.

Овим јавним позивом Град Зајечар врши прикупљање пријава заинтересованих пољопривредника са територије града Зајечара којима ће бити плаћени трошкови пута на Међународни сајам у Новом Саду који се организује од 18. до 23. маја 2024. године, са циљем упознавања и едукације са новим достигнућима у области пољопривредне производње и механизације. Овим јавним позивом предвиђено је да се одлазак на сајам организује за 55 пољопривредних произвођача.

Пријава са документацијом се доставља услужном центру Градске управе Зајечар.

Комисија утврђује Листу подносилаца пријава и доноси Одлуку о броју пољопривредних произвођача који ће о трошку Града ићи на Новосадски сајам пољопривреде маја 2024. године. Тачан датум биће одређен након увида у програм сајма. Одлука ће бити објављена на званичној интернет страници града Зајечара, као и на огласној табли Градске управе Зајечар.

Пут и планиране едукације на сајму ораганизују и реализују чланови Комисије за подстицање развоја пољопривреде града Зајечара.

Конкурс је отворен до 17. маја 2024. до 15:00 сати.

Уколико се предвиђена средства по предметном конкурсу не утроше у потпуности, преостали део ће се усмерити на наредни Конкурс Буџетског фонда за пољопривреду који ће се расписати до краја године.

Више информација на сајту Града Зајечара www.zajecar.info.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб