ВестиЗајечарска библиотека организује избор за најлепшу честитку Деда Мразу

Зајечарска библиотека организује избор за најлепшу честитку Деда Мразу

Матична библиотека Светозар Марковић Зајечар — Избор за најлепшу честитку Деда Мразу

У сусрет Новој години и новогодишњим празницима Матична библиотека „Светозар Марковић” у Зајечару организује избор за најлепшу честитку Деда Мразу.

Како наводе из зајечарске библиотеке, најкреативнији аутори радова биће награђени.

„Пошто нам се ближе новогодишњи празници којима се сви радујемо, молимо најмлађе читаоце да замене Деда Мраза који је највреднији дедица на свету, јер се уморио пошто сваког децембра мора да испуни новогодишње жеље. Желимо да осмислите новогодишњу честитку, креирате је у .jpg формату (слике) и пошељете на mail: office@bibliotekazajecar.rs, до среде, 25. децембра. Можете је направити и на другачији начин како ви будете желели”, поручују из зајечарске библиотеке.

Честитка треба да садржи поруку која може да буде и у стиху, а три аутора најоригиналнијих честитки биће награђени.

Честитке се могу доставити и на Дечје одељење библиотеке, а потребно је навести име, презиме, разред и школу.

Дружење са децом и уручење награда најбољим дечијим радовима одржаће се у понедељак, 30. децембра на Дечјем одељењу зајечарске библиотеке тачно у подне.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб