ВестиУ Зајечару облачно са повременим пљусковима

У Зајечару облачно са повременим пљусковима

Кишобран, киша
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији облачно и мало хладније, ујутро и преподне понегде са слабом кишом, у брдско-планинским пределима са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, северозападни, крајем дана у скретању на источни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 3 , а највиша од 2 до 6 степени.

У Зајечару претежно облачно са кишом и пљусковима. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 4, максимална дневна око 6 степени. Сутра углавном облачно и тмурно са местимичним пљусковима и кишом. Најнижа температура 4, највиша око 7 степени.

У Србији ће данас бити отежани услови за вожњу због слабије видљивости и клизавих коловоза, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Мокре коловозе треба очекивати у источним и југоисточним крајевима земље, а слабе снежне падавине у планинским пределима, и на подручјима Златибора, Сјенице и Копаоника.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задрžжавања.

Како је саопшšтила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужžих задржžавања.

Камиони на излазу из земље чекају десет сати на прелазу Хоргош, осам сати на прелазима Батровци и Бачка Паланка, пет сати на Келебији, четири сата чекају на прелазу Сремска Рача, на прелазима Бездан и Градина три сата, на Богојеву два сата, а на прелазу Прешево на улазу у земљу четири сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб