ВестиЗајечарске гимназијалке најбоље на такмичењу из немачког језика

Зајечарске гимназијалке најбоље на такмичењу из немачког језика

Зајечарске гимназијалке Спасенија Николић и Нађа Стевановић — Такмичење из немачког језика у Суботици
Фото: Гимназија Зајечар

Ученице зајечарске Гимназије Спасенија Николић и Нађа Стевановић освојиле су прве награде на такмичењу из немачког језика за ученике основних и средњих школа у Суботици.

Немачко Удружење „Maria Theresiopolis” из Суботице, уз подршку Министарства унутрашњих послова СР Немачке (BMI – Bundesministerium des Innern, für Bau und Heimat), Града Суботице и Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, организовало је такмичење из немачког језика за ученике основних и средњих школа у којима се учи немачки као први или други страни језик.

Спасенија Николић и Нађа Стевановић, ученице III-3 зајечарске Гимназије освојиле су прву награде – Спасенија за видео рад, а Нађа за писани састав.

Такође, као награду, освојиле су једнодневни излет у Беч.

„Честитамо Нађи, Спасенији и њиховој наставници Александри Стојановић. Срећан пут и леп провод у Бечу”, наводи се на званичном сајту зајечарске Гимназије.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб