Тимочка КрајинаЗајечарЗаменик начелника Генералштаба Војске Србије Глишовић обишао јединице Копнене војске и Команде...

Заменик начелника Генералштаба Војске Србије Глишовић обишао јединице Копнене војске и Команде за обуку у касарни „Никола Пашић“ у Зајечару

Фото: Министарство одбране РС

Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Желимир Глишовић обишао је јединице Копнене војске и Команде за обуку у касарни „Никола Пашић“ у Зајечару.

Том приликом је сагледао организацију живота и рада у Тимочкој бригади и 31. и 32. пешадијском батаљону Треће бригаде копнене војске и примио извештаје команданата ових јединица о стању, способностима и реализацији најважнијих задатака.

Генерал Глишовић је у наставку обиласка био у прилици да се увери у квалитет обуке послужилаца и оператера на противоклопним ракетним системима „корнет“ и оклопним борбеним возилима „лазар 3“, као и обуке искрцних одељења оклопних транспортера 6х6 MRAP, наводи се на сајту Министарства одбране РС.

У пратњи заменика начелника Генералштаба Војске Србије били су заменик команданта Копнене војске генерал-мајор Слађан Стаменковић, командант Треће бригаде копнене војске пуковник Драган Антић и начелник штаба Команде Команде за обуку пуковник Милован Васић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб