Timočka KrajinaZaječarZbog rekonstrukcije uličnih šahti u ulici Ljube Nešića, više potrošača bez vode...

Zbog rekonstrukcije uličnih šahti u ulici Ljube Nešića, više potrošača bez vode u Zaječaru 20. juna

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog rekonstrukcije uličnih šahti u ulici Ljube Nešića, u Zaječaru, bez vode će biti više potrošača u ponedeljak, 20. juna 2022.

Do privremenog isključenja šireg centra grada sa vodosnabdevanja doći će zbog rekonstrukcije uličnih šahti u ulici Ljube Nešića i postavljanja novih ventila na ukrštanju linija Ø 315 i magistralnog cevovoda Ø 500.

U ponedeljak, 20. juna, od 08:00 časova do večernjih sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama: Ljube Nešića, Obilićev venac, K. Kostadinovića Čauša, Savska, 7. septembar, Dravska, Istarska, Grobljanska, Dunavska, Kutinska, deo Generala Gambete i Timočke Bune. Bez vode će ostati i vrtić „4. juli”.

Saobraćaj će funkcionisati normalno uz zabranu parkiranja od ulice Obilićev venac do ulice 7. septembar.

„O koliko velikom poduhvatu se radi govori i činjenica da pomenuti ventili nisu menjani proteklih 60 godina, odnosno od postojanja JKP ’Vodovod’ Zaječar. Apelujemo na građane da imaju razumevanja”, poručuju iz zaječarskog „Vodovoda”.

Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u večernjim satima u ponedeljak, 20. juna 2022.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,201PratilacaLajkuj
4,191PratilacaZaprati
1,250PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub