Тимочка КрајинаЗајечарЗбог реконструкције уличних шахти у улици Љубе Нешића, више потрошача без воде...

Због реконструкције уличних шахти у улици Љубе Нешића, више потрошача без воде у Зајечару 20. јуна

Радови на водоводној мрежи

Због реконструкције уличних шахти у улици Љубе Нешића, у Зајечару, без воде ће бити више потрошача у понедељак, 20. јуна 2022.

До привременог искључења ширег центра града са водоснабдевања доћи ће због реконструкције уличних шахти у улици Љубе Нешића и постављања нових вентила на укрштању линија Ø 315 и магистралног цевовода Ø 500.

У понедељак, 20. јуна, од 08:00 часова до вечерњих сати, без воде ће остати потрошачи у улицама: Љубе Нешића, Обилићев венац, К. Костадиновића Чауша, Савска, 7. септембар, Дравска, Истарска, Гробљанска, Дунавска, Кутинска, део Генерала Гамбете и Тимочке Буне. Без воде ће остати и вртић „4. јули”.

Саобраћај ће функционисати нормално уз забрану паркирања од улице Обилићев венац до улице 7. септембар.

„О колико великом подухвату се ради говори и чињеница да поменути вентили нису мењани протеклих 60 година, односно од постојања ЈКП ’Водовод’ Зајечар. Апелујемо на грађане да имају разумевања”, поручују из зајечарског „Водовода”.

Нормализација водоснабдевања очекује се у вечерњим сатима у понедељак, 20. јуна 2022.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб