Вести14. Меморијални турнир у малом фудбалу „Ивица Божиновић 2019” у Књажевцу

14. Меморијални турнир у малом фудбалу „Ивица Божиновић 2019” у Књажевцу

Мали фудбал
Фото: Pixabay, илустрација

Традиционални 14. Меморијални турнир у малом фудбалу „Ивица Божиновић 2019” биће одржан у недељу, 1. децембра у хали Основне школе „Димитрије Тодоровић – Каплар”, са почетком у 09:00 часова.

Турнир организују Полицијска станица у Књажевцу, у сарадњи са локалном самоуправом и породицом Божиновић, у знак сећања на полицијског службеника Ивицу Божиновића, који је трагично изгубио живот извршавајући службене задатке 2000. године, као и на све друге припаднике Министарства који су дали своје животе за боље сутра и добробит свих млађих генерација.

На турниру учествују екипе Полицијске управе у Зајечару, полицијских станица Књажевац, Сокобања, Бољевац, ФК „Миџор” из Калне, екипа локалне самоуправе и екипа Полицијска станице Сврљиг – ПУ Ниш.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб