Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Бошко Ничић: Поред хуманитарних пакета и бесплатне поделе оброка за најсиромашније, наставићемо и са другим акцијама помоћи најугроженијим житељима
Градоначелник Зајечара Бошко Ничић: Хуманитарни пакети за социјално угрожене

Бошко Ничић: Поред хуманитарних пакета и бесплатне поделе оброка за најсиромашније, наставићемо и са другим акцијама помоћи најугроженијим житељима

На последњој седници Штаба за ванредне ситуације града Зајечара донет је Закључак о утврђивању критеријума за доделу пакета основних животних намирница и хигијенских средстава.

Градоначелник Зајечара Бошко Ничић је најавио да роба за пакете стиже данас у вечерњим часовима.

„Роба за прехрамбено/хигијенске пакете,намењене социјално угроженим и породицама без прихода (по критеријумима Комисије ГУ, ЦСР и ЦК) у Зајечар стиже у вечерњим часовима. Њено паковање, од стране волонтера заједничког кол центра обавиће се сутра (субота), а дистрибуција почиње од понедељка”, рекао је градоначелник Бошко Ничић.

Бројеви телефона за пријаву су 064/88-65-305 и 064/88-65-306 и биће у функцији од суботе, 28. марта, тек од почетка припреме пакета.

Градоначелник је још једном напоменуо да се град Зајечар, због помоћи коју Влада Републике Србије и председник Вучић већ дају свим пензионерима, определио да помогне онима који немају никаква или имају симболична примања без обзира на године старости или то јесу ли или нису пензионери.

„Укажу ли се могућности град ће, поред ове помоћи и бесплатне поделе (са доставом) оброка за најсиромашније, наставити и са другим акцијама помоћи најугроженијим житељима нашег града и свих села”, додао је Ничић.

Такође, сукцесивно, од наредне недеље, Град Зајечар ће онако како пристижу од добављача, поделити и 10.000 маски за вишекратну употребу (након коришћења маска се искувава и пегла).

Можда ће Вас занимати

Град Зајечар — Центар

Пред нама је врео дан, а касно увече стиже освежење

У Србији сунчано и веома топло уз слаб и умерен, јужни и југоисточни ветар. Послеподне …

Град Зајечар: Статистички подаци о вирусу COVID-19

Зајечар: Још једна особа заражена корона вирусом

Данас је на основу резултата узорака послатих лабораторији „Ватрено око”, а на основу извештаја ЗЗЈЗ …

Претплатите се
Обавести о
guest
1 Коментар
старији
новији највише рангиран
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Miljan Plavi

Bravo Boško, može da priča ko šta hoće, ali pomažeš, samo tako nastavi!

1
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница