Timočka Timočka
Početna / Vesti / Boško Ničić: Pored humanitarnih paketa i besplatne podele obroka za najsiromašnije, nastavićemo i sa drugim akcijama pomoći najugroženijim žiteljima
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić: Humanitarni paketi za socijalno ugrožene

Boško Ničić: Pored humanitarnih paketa i besplatne podele obroka za najsiromašnije, nastavićemo i sa drugim akcijama pomoći najugroženijim žiteljima

Na poslednjoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Zaječara donet je Zaključak o utvrđivanju kriterijuma za dodelu paketa osnovnih životnih namirnica i higijenskih sredstava.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić je najavio da roba za pakete stiže danas u večernjim časovima.

„Roba za prehrambeno/higijenske pakete,namenjene socijalno ugroženim i porodicama bez prihoda (po kriterijumima Komisije GU, CSR i CK) u Zaječar stiže u večernjim časovima. Njeno pakovanje, od strane volontera zajedničkog kol centra obaviće se sutra (subota), a distribucija počinje od ponedeljka”, rekao je gradonačelnik Boško Ničić.

Brojevi telefona za prijavu su 064/88-65-305 i 064/88-65-306 i biće u funkciji od subote, 28. marta, tek od početka pripreme paketa.

Gradonačelnik je još jednom napomenuo da se grad Zaječar, zbog pomoći koju Vlada Republike Srbije i predsednik Vučić već daju svim penzionerima, opredelio da pomogne onima koji nemaju nikakva ili imaju simbolična primanja bez obzira na godine starosti ili to jesu li ili nisu penzioneri.

„Ukažu li se mogućnosti grad će, pored ove pomoći i besplatne podele (sa dostavom) obroka za najsiromašnije, nastaviti i sa drugim akcijama pomoći najugroženijim žiteljima našeg grada i svih sela”, dodao je Ničić.

Takođe, sukcesivno, od naredne nedelje, Grad Zaječar će onako kako pristižu od dobavljača, podeliti i 10.000 maski za višekratnu upotrebu (nakon korišćenja maska se iskuvava i pegla).

Možda će Vas zanimati

Grad Zaje,ar: Elektronska dostava rešenja o uvrđenom porezu na imovinu na Portalu eUprava

Zaječar: Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na Portalu eUprava

Građani Zaječara koji koji imaju registrovan profil na Portalu eUprava od danas dobijaju elektronsko Rešenje …

Javno komunalno-stambeno preduzeće (JKSP) „Zaječar”

JKSP „Zaječar“: Izmenjen način rada sa strankama

Javno komunalno stambeno preduzeće „Zaječar” obaveštava svoje korisnike da će u cilju sprečavanja širenja zaraze …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
1 Komentar
stariji
noviji najviše rangiran
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Miljan Plavi

Bravo Boško, može da priča ko šta hoće, ali pomažeš, samo tako nastavi!

1
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica