ВестиДанас претежно облачно и кишовито, максимална дневна температура око 21 степен

Данас претежно облачно и кишовито, максимална дневна температура око 21 степен

Бубамаре носе кишобране и ходају по листу траве
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији претежно облачно, местимично с кишом, пљусковима и грмљавином израженијим у централним, јужним и источним крајевима са великом количином падавина. Понегде и непогода са градом. Ветар слаб, западни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, а највиша од 20 до 24 степена.

Првог радног дана у Зајечару претежно облачно и кишовито. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура око 15, максимална дневна око 21 степен. Сутра претежно облачно, местимично са кишом. Најнижа температура 15, највиша и до 22 степена.

Нестабилне временске прилике обележавају почетак и ове радне недеље, па из Ауто-мото савеза Србије возачима саветују да вожњу и брзину прилагоде условима на путу.

АМСС наводи да на наплатним станицама у Србији нема задржавања.

Према последњим информацијма Управе Граничне полиције, на граничним прелазима Kотроман и Kелебија на излазу се чека сат времена, на Хоргошу и Шиду се чека два сата.

Из АМСС-а наводе да често долази до формирања дужих колона возила на улазу и на излазу из Мађарске и Хрватске и тада задржавања могу бити вишесатна и дужа у односу на задржавање које возаче очекује на нашим граничним прелазима.

Време задржавања на граничним прелазима је релативно и често променљиво.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб