Тимочка КрајинаЗајечарДискусија на тему „Здраво старење и међугенерацијска солидарност у борби против насиља...

Дискусија на тему „Здраво старење и међугенерацијска солидарност у борби против насиља над старијима” 24. јуна у Зајечару

Црвени крст Зајечар

Црвени крст Зајечар организује групну дискусију под називом „Здраво старење и међугенерацијска солидарност у борби против насиља над старијима” у петак, 24. јуна 2022. године.

Дискусија на ову тему биће одржана у просторији Црвеног крста Зајечар, у Крфској улици. Дискусију ће водити Наташа Тодоровић и др Милутин Врачевић, експерти Црвеног крста Србије.

Догађај има за циљ да окупи представнике свих генерација, како би разговарали о значају међугенерацијске солидарности, социјалним нормама, перцепцији насиља над старијима и начинима да се оно предупреди кроз заједнички, солидаран напор међу генерацијама и потреби препознавања концепта здравог старења, као важног елемента здравог живота за сваког појединца, заједницу и читаво друштво.

Групна дискусија се организује у оквиру пројекта „Подршка ЕУ социјалном становању и активној инклузији’” (EU SHAI) који финансира Европска унија, а спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS), у сарадњи са Популационим фондом Уједињених нација у Србији (UNFPA).

Почетак дискусије је у 11:00 сати.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,352ПратилацаЛајкуј
4,211ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб