ВестиДоживите „Двоструко свитање на Лепенском виру”

Доживите „Двоструко свитање на Лепенском виру”

Манифестација „Двоструко слетање на Лепенском виру”

На археолошком локалитету „Лепенски вир” данас, 20. јуна, по први пут биће организована културна манифестација под називом „Двоструко свитање на Лепенском виру” и у склопу ње ће се одржати два концерта.

„Двоструко свитање на Лепенском виру” је културна манифестација у организацији националне платформе „Србија ствара” и Управљача Туристичког простора „Лепенски Вир” д.о.о, која ће се одржати данас на овом археолошком локалитету, а у којој учествују креативни амбасадори платформе – Лена Ковачевић, Александар Седлар, Јелена Гавриловић.

Први ће бити концерт Александра Седлара са својим делом „Месечева кћи” уз нарацију Јелене Гавриловић, који ће почети у 20:00 часова и биће организован унутар Центра за посетиоце „Лепенски вир”.

С обзиром на то да је број места за овај концерт ограничен, сви заинтересовани могу да изврше резервацију путем мејла info@lepenski-vir.rs или на телефоне 030/501-501, 030/501-389. Карта за концерт биће уручена као поклон, уз купљену редовну улазницу за посету „Лепенском виру” (500 динара по особи).

Након тога, од 21:30 часова, у оквиру етно комплекса на отвореном ће се одржати концерт Лене Ковачевић, а улаз на овај наступ ће бити бесплатан.

„Лепенски вир” ће бити отворен за посетиоце и у суботу и у недељу ујутру од 05:00 часова како би посетиоци могли да виде двоструки излазак сунца изнад Трескавца.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,353ПратилацаЛајкуј
4,213ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб