VestiDoživite „Dvostruko svitanje na Lepenskom viru”

Doživite „Dvostruko svitanje na Lepenskom viru”

Manifestacija „Dvostruko sletanje na Lepenskom viru”

Na arheološkom lokalitetu „Lepenski vir” danas, 20. juna, po prvi put biće organizovana kulturna manifestacija pod nazivom „Dvostruko svitanje na Lepenskom viru” i u sklopu nje će se održati dva koncerta.

„Dvostruko svitanje na Lepenskom viru” je kulturna manifestacija u organizaciji nacionalne platforme „Srbija stvara” i Upravljača Turističkog prostora „Lepenski Vir” d.o.o, koja će se održati danas na ovom arheološkom lokalitetu, a u kojoj učestvuju kreativni ambasadori platforme – Lena Kovačević, Aleksandar Sedlar, Jelena Gavrilović.

Prvi će biti koncert Aleksandra Sedlara sa svojim delom „Mesečeva kći” uz naraciju Jelene Gavrilović, koji će početi u 20:00 časova i biće organizovan unutar Centra za posetioce „Lepenski vir”.

S obzirom na to da je broj mesta za ovaj koncert ograničen, svi zainteresovani mogu da izvrše rezervaciju putem mejla info@lepenski-vir.rs ili na telefone 030/501-501, 030/501-389. Karta za koncert biće uručena kao poklon, uz kupljenu redovnu ulaznicu za posetu „Lepenskom viru” (500 dinara po osobi).

Nakon toga, od 21:30 časova, u okviru etno kompleksa na otvorenom će se održati koncert Lene Kovačević, a ulaz na ovaj nastup će biti besplatan.

„Lepenski vir” će biti otvoren za posetioce i u subotu i u nedelju ujutru od 05:00 časova kako bi posetioci mogli da vide dvostruki izlazak sunca iznad Treskavca.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,353PratilacaLajkuj
4,213PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub