ВестиDropbox најавио сервис за трансфер датотека до 100 GB

Dropbox најавио сервис за трансфер датотека до 100 GB

Dropbox — Лого
Фото: Dropbox / Промо

Слање и размена великих датотека из дана у дан је све већа потреба корисника. E-mail attachmenti су углавном лимитирани на мали број мегабајта, док различити бесплатни сервиси за размену датотека углавном имају ограничења на неколико гигабајта. Тако је Dropbox најавио да ће њихова нова услуга Dropbox Transfer омогућавати слање датотека до 100 GB величине.

Добра ствар у свему је што вам за примање датотека неће бити потребан Dropbox налог, а како наводе из компаније, процес слања овако велике количине података ће бити потпуно поједностављен и аутоматизован.

Ако сте Dropbox корисник, податке ћете моћи слати директно из Dropbox-а, или ћете их моћи „drag and drop“ функцијом једноставно додати. Након тога се добија линк који се може послати било коме, а могуће је послати и аутоматски креиран мејл са Transfer линком. Ту су још и ставке попут постављања шифре, датума истека линка и слично, а услуга је тренутно у бета фази за одређени број корисника, док се ускоро очекује и доступност осталим Dropbox корисницима.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб