Тимочка КрајинаЗајечарДржавни секретар Дејан Антић уручио 63 борачке легитимације борцима са територије града...

Државни секретар Дејан Антић уручио 63 борачке легитимације борцима са територије града Зајечара

Државни секретар Дејан Антић уручио 63 борачке легитимације борцима са територије града Зајечара
Фото: Град Зајечар

Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дејан Антић уручио је 63 борачке легитимације борцима са територије града Зајечара.

Приликом обраћања окупљеним борцима у сали Скупштине града Зајечара, Дејан Антић је рекао да руководство Републике Србије и министар Никола Селаковић посвећују велику пажњу борачкој популацији.

„Министарство за рад је само у протеклих годину дана са великим бројем друштвено одговорних компанија потписало уговоре на основу којих се носиоцима борачких легитимација обезбеђују различите врсте погодности. Ово је само један у низу корака нашег министарства који има за циљ унапређење положаја борачке популације у српском друштву. Људи који су у изузетно тешким временима по наш народ и националне интересе стали на браник Отаџбине заслужују да им се захвалимо и одамо признање. Борачке легитимације су само један мали вид подршке и захвалности. Знам да ће врло брзо у Зајечар доћи и министар Селаковић који ће нашим ратницима и херојима уручити највише признање државе Србије за исказан патриотизам и ратне заслуге – Борачку споменицу“, истакао је Антић.

Додели борачких легитимација у Зајечару присуствовао је заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић са сарадницима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб