VestiGrad Zaječar dobio licencu: Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Grad Zaječar dobio licencu: Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Grad Zaječar dobio licencu: Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Grad Zaječar je dobio licencu za korišćenje softverskog rešenja koji omogućava slanje i prijem različitih informacija kroz različite i nezavisne kanale komunikacije – Integralni sistem za upravljanje odnosom sa korisnicima. Naime,ova platforma je donacija Vlade Republike Srbije, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, koja obezbeđuje besplatnu instalaciju i korišćenje softvera.

Korišćenjem ovog softverskog rešenja za komunikaciju sa građanima doprinosi se značajnom skraćivanju vremena potrebnog za obradu predmeta i unapređenju kvaliteta pružanja usluga javne uprave, te uspostavljanju efikasnog načina opštenja stranaka i državnih organa u pisanom ili usmenom obliku, uz omogućavanje pravne sigurnosti i ekonomičnosti postupka, odnosno ispunjavanja uslova za uspostavljanje i puno ostvarivanje usluga elektronske uprave.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije na ovaj način pruža mogućnost gradskim i opštinskim upravama da unaprede svoju internu komunikaciju, ali pre svega komunikaciju sa građanima.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,188PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,254PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub