VestiGrad Zaječar dobio licencu: Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Grad Zaječar dobio licencu: Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Grad Zaječar dobio licencu: Softver za unapređenje kvaliteta pružanja usluga javne uprave

Grad Zaječar je dobio licencu za korišćenje softverskog rešenja koji omogućava slanje i prijem različitih informacija kroz različite i nezavisne kanale komunikacije – Integralni sistem za upravljanje odnosom sa korisnicima. Naime,ova platforma je donacija Vlade Republike Srbije, Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu, koja obezbeđuje besplatnu instalaciju i korišćenje softvera.

Korišćenjem ovog softverskog rešenja za komunikaciju sa građanima doprinosi se značajnom skraćivanju vremena potrebnog za obradu predmeta i unapređenju kvaliteta pružanja usluga javne uprave, te uspostavljanju efikasnog načina opštenja stranaka i državnih organa u pisanom ili usmenom obliku, uz omogućavanje pravne sigurnosti i ekonomičnosti postupka, odnosno ispunjavanja uslova za uspostavljanje i puno ostvarivanje usluga elektronske uprave.

Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije na ovaj način pruža mogućnost gradskim i opštinskim upravama da unaprede svoju internu komunikaciju, ali pre svega komunikaciju sa građanima.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

23,992PratilacaLajkuj
4,089PratilacaZaprati
1,238PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx