ВестиГрад Зајечар добио лиценцу: Софтвер за унапређење квалитета пружања услуга јавне управе

Град Зајечар добио лиценцу: Софтвер за унапређење квалитета пружања услуга јавне управе

Град Зајечар добио лиценцу: Софтвер за унапређење квалитета пружања услуга јавне управе

Град Зајечар је добио лиценцу за коришћење софтверског решења који омогућава слање и пријем различитих информација кроз различите и независне канале комуникације – Интегрални систем за управљање односом са корисницима. Наиме,ова платформа је донација Владе Републике Србије, Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, која обезбеђује бесплатну инсталацију и коришћење софтвера.

Коришћењем овог софтверског решења за комуникацију са грађанима доприноси се значајном скраћивању времена потребног за обраду предмета и унапређењу квалитета пружања услуга јавне управе, те успостављању ефикасног начина општења странака и државних органа у писаном или усменом облику, уз омогућавање правне сигурности и економичности поступка, односно испуњавања услова за успостављање и пуно остваривање услуга електронске управе.

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу Владе Републике Србије на овај начин пружа могућност градским и општинским управама да унапреде своју интерну комуникацију, али пре свега комуникацију са грађанима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб