Тимочка КрајинаЗајечарГрад Зајечар на 16. Сајму етно хране и пића

Град Зајечар на 16. Сајму етно хране и пића

Град Зајечар се ове године први пут представља на 16. Сајму етно хране и пића, који је свечано отворен у хали 3 Београдског сајма.

Испред зајечарске локалне самоуправе своје производе представљају четири пољопривредна газдинства. Циљ је да се промовишу готови производи традиционалног порекла, производи са ужег географског подручја, као и органски производи.

Већ првог дана владало је велико интересовање посетилаца за производе пољопривредних произвођача из Зајечара, који су направљени на традиционалан начин, по старим рецептурама. Наступ на сајму је под покровитељством Привредне коморе Србије и Министарства пољопривреде.

Ово је још једна од активности у оквиру Програма за подршку пољопривреди за 2022. годину у граду Зајечару, а наша локална самоуправа је за произвођаче организовала превоз и наступ на штанду.

Најстарија и најкомплетнија смотра производа и произвођача традиционалних прехрамбених производа у Србији и региону Југоисточне Европе, биће актуелна од 24. до 27. новембра 2022. године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб