Timočka Timočka
Početna / Vesti / Građani Zaječara razgovarali sa gradonačelnikom Ničićem
Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić — Prijem građana u Gradskoj upravi

Građani Zaječara razgovarali sa gradonačelnikom Ničićem

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, razgovarao je danas sa građanima Zaječara, vezano za komunalne, infrastrukturne i druge probleme.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić — Prijem građana u Gradskoj upravi

U Gradskoj upravi Zaječar, svoje probleme gradonačelniku i predstavnicima komunalnih preduzeća iznelo je desetak građana. Gradonačelnik Ničić obećao je da će se sa ovom praksom nastaviti i naredne godine, a razgovori će se obaviti i po seoskim mesnim zajednicama.

Radiša Raša Jelenković

„Zahvalio bih se gradonačelniku na prijemu. Bio je ljubazan. Izašao nam je u susret u vezi sve tri tačke koje smo naveli oko tih problema koji nas muče. Jedan problem je bio u vezi građevinske dozvole, a drugi je bio u vezi pomoći, s obzirom da smo nezaposleni duži niz godina i nalazimo se na birou”, kaže Radiša Raša Jelenković.

Dušica Kadrić

„Imala sam problem u vezi posla, htela sam da se vratim na radno mesto gde sam radila, pa sam zamolila gradonačelnika da pita mog poslodavca za pomoć, jer sam samohrana majka, a ćerka ima zdravstvenih problema. Veliki je problem da nađem posao, jer sam romske nacionalnosti”, rekla je Dušica Kadrić.

Miodrag Maletić

„Problem je jedna kuća u gradu, gde se sakuplja otpad iz grada, ima mnogo životinja. Leti se iz te kuće oseća veliki smrad. Pokušao sam preko Komunalne policije, ali nisu mogli da reše, pa sam se obratio gradonačelniku”, kaže Miodrag Maletić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić — Prijem građana u Gradskoj upravi

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio je da će se truditi da što više pojedinačno razgovara sa građanima, kako sa onima koji žive u gradu, tako i sa onima koji žive na selu. On je dodao da većina problema građana može da se reši.

Boško Ničić — gradonačelnik Zaječara

„Saslušali smo građane, kako bi pokušali da rešimo neke njihove probleme sa kojima se suočavaju. Neki problemi ne mogu da se reše, ali je dobro popričati sa ljudima i videti u nekoj perspektivi mogući prostor za rešavanje takvih problema. Ono što sam danas čuo, mislim da su uglavnom rešivi problemi i građani su odavde izašli zadovoljni”, istakao je Ničić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić — Prijem građana u Gradskoj upravi

Kako je nagovestio Ničić, razgovori sa građanima biće nastavljeni i naredne godine.

Boško Ničić — gradonačelnik Zaječara

„Nastavićemo ovim tempom. Do 11. januara 2020. imamo sve termine subotom popunjene. Otprilike, može između 12 i 15 građana da bude primljeno u dva sata. Kao funkcioner SNS-a sa građanima i pristalicama u prostorijama stranke razgovaram utorkom. Planiramo da uvedemo da četvrtkom razgovaram sa građanima u seoskim mesnim zajednicama. To će biti realizovano ili nedelju dana pre ili posle Nove godine. Biće obavljen pojedinačni razgovor sa građanima, a o tome će stanovnici biti obavešteni nedelju dana unapred. Treba da čujemo probleme građana, a na rešavanju problema radiće tim mojih saradnika. Što se tiče socijalnih pomoći, to više nije u nadležnosti Gradske uprave i to je u nadležnosti Centra za socijalni rad. Nadam se da će u 2020. godini biti mnogo više planiranih sredstava za Centar za socijalni rad. Očekujem da svi oni koji žele da rade to i ostvare sledeće godine”, poručio je Ničić.

Prijem građana obavljaće se u salonu Gradske uprave Zaječar od 12 do 14 sati. Zbog velikog interesovanja građana, termini za razgovore sa gradonačelnikom popunjeni su i za naredne dve subote. Zakazivanje za prijem se nastavlja i građani se mogu prijaviti svakog radnog dana, od 12 do 14 sati, na broj telefona 019/421-597.

Možda će Vas zanimati

Crveni krst Zaječar: Dobrovoljno davanje krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 27. januara u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša u sredu, 27. …

Zima uz oblake, najviša dnevna temperatura do 5 stepeni

U Srbiji oblačno, mestimično sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Ujutro na jugu …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
1 Komentar
stariji
noviji najviše rangiran
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
boško

vašno je da si medju prvima primio rašu..najveceg prevaranta i neradnika grada,..kad bi znao sta sve prica za tebe i kako te pljuje..ali..isti ste…a verovatno je trazio da mu zaposlis i njega i zenu..i jos poneke gluposti..a to trazi od svakoga ko dodje..obicni prostak..krije se iza invaliditeta..a taksira na crno..sibicari po vasarima..

1
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica