Тимочка КрајинаЗајечарЈанко Младеновић из Зајечара и Даница Марјановић из Ниша победници турнира на...

Јанко Младеновић из Зајечара и Даница Марјановић из Ниша победници турнира на Поповој плажи у Зајечару

Јанко Младеновић из Зајечара и Даница Марјановић из Ниша победници турнира на Поповој плажи у Зајечару

Тениски турнир „ОП Зајечара АС Тимок”, Serbia Grand Prix, за дечаке и девојчице до 14 година који је одржан на Поповој плажи у Зајечару, из календара ТСИС, окупио је тенисере из Прокупља, Ниша, Бора, Ћуприје, Зајечара…

Овог викенда ТК „АС Тимок” Зајечар потврдио је одличне организаторске способности, али и добар рад са такмичарима, јаку школу тениса.

Виђен је одличан тенис за тај ниво такмичења.

Јанко Младеновић – „АС Тимок” Зајечар, супериорно са све четири победе освојио је пехар за прво место. Страхиња Тричковић, велики таленат и нада „АС Тимока”, иако играјући са старијим дечацима успео је да оствари две победе и освоји медаљу за треће место.

Код девојчица, Даница Марјановић из Ниша одличним мечевима са све четири победе освојила је пехар за прво место.

Тениски клуб „АС Тимок” Зајечар наставља сезону са још бољим тренинзима, припремајући такмичаре за још боље успехе, а такође врши упис нових полазника у бесплатну школу тениса.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,392ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб