VestiJKP „Higijena” Zaječar: Obavezno poštovanje mera i nošenja zaštitnih maski na zelenoj...

JKP „Higijena” Zaječar: Obavezno poštovanje mera i nošenja zaštitnih maski na zelenoj pijaci i u „Hali sireva“

Zelena pijaca u Zaječaru

JKP „Higijena” Zaječar objavila se obaveštenje u kojem se nalaže svim zakupcima tezgi na zelenoj pijaci i u „Hali sireva“ da se pridržavaju mera zaštite propisanih od strane Štaba za vanredne situacije grada Zaječara i ukazuje na obaveznost i nužnost poštovanja mera i nošenja zaštitnih maski.

JKP „Higijena” Zaječar u navedenom obaveštenju opominje zakupce na zelenoj pijaci i u „Hali sireva“, ukoliko ne poštuju mere zaštite da će JKP „Higijena” Zaječar jednostrano automatski raskinuti ugovore sa onim zakupcima koji ne budu poštovali propisane mere i biće im zabranjen ulazak na pijacu i prodaja svojih proizvoda.

Poštovanje propisanih mera od strane Štaba za vanredne situacije grada Zaječara važi i za kupce koji dolaze ne pijacu radi kupovine proizvoda.

JKP „Higijena” Zaječar je imenovala lice koje je odgovorno za kontrolu i koje će zapisnički konstatovati slučajeve nepoštovanja propisanih mera Šaba za vanredne situacije grada Zaječara, kao i njihovu primenu.

Na osnovu sačinjenih zapisnika o nepoštovanju mera, pristupiće se raskidu ugovora o zakupu tezgi na zelenoj pijaci i „Hali sireva“.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,352PratilacaLajkuj
4,211PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub