ВестиЈКП „Хигијена” Зајечар: Обавезно поштовање мера и ношења заштитних маски на зеленој...

ЈКП „Хигијена” Зајечар: Обавезно поштовање мера и ношења заштитних маски на зеленој пијаци и у „Хали сирева“

Зелена пијаца у Зајечару

ЈКП „Хигијена” Зајечар објавила се обавештење у којем се налаже свим закупцима тезги на зеленој пијаци и у „Хали сирева“ да се придржавају мера заштите прописаних од стране Штаба за ванредне ситуације града Зајечара и указује на обавезност и нужност поштовања мера и ношења заштитних маски.

ЈКП „Хигијена” Зајечар у наведеном обавештењу опомиње закупце на зеленој пијаци и у „Хали сирева“, уколико не поштују мере заштите да ће ЈКП „Хигијена” Зајечар једнострано аутоматски раскинути уговоре са оним закупцима који не буду поштовали прописане мере и биће им забрањен улазак на пијацу и продаја својих производа.

Поштовање прописаних мера од стране Штаба за ванредне ситуације града Зајечара важи и за купце који долазе не пијацу ради куповине производа.

ЈКП „Хигијена” Зајечар је именовала лице које је одговорно за контролу и које ће записнички констатовати случајеве непоштовања прописаних мера Шаба за ванредне ситуације града Зајечара, као и њихову примену.

На основу сачињених записника о непоштовању мера, приступиће се раскиду уговора о закупу тезги на зеленој пијаци и „Хали сирева“.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,352ПратилацаЛајкуј
4,211ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб