Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / ЈКП „Хигијена” Зајечар: Обавезно поштовање мера и ношења заштитних маски на зеленој пијаци и у “Хали сирева”
Зелена пијаца у Зајечару

ЈКП „Хигијена” Зајечар: Обавезно поштовање мера и ношења заштитних маски на зеленој пијаци и у “Хали сирева”

ЈКП „Хигијена” Зајечар објавила се обавештење у којем се налаже свим закупцима тезги на зеленој пијаци и у “Хали сирева” да се придржавају мера заштите прописаних од стране Штаба за ванредне ситуације града Зајечара и указује на обавезност и нужност поштовања мера и ношења заштитних маски.

ЈКП „Хигијена” Зајечар у наведеном обавештењу опомиње закупце на зеленој пијаци и у “Хали сирева”, уколико не поштују мере заштите да ће ЈКП „Хигијена” Зајечар једнострано аутоматски раскинути уговоре са оним закупцима који не буду поштовали прописане мере и биће им забрањен улазак на пијацу и продаја својих производа.

Поштовање прописаних мера од стране Штаба за ванредне ситуације града Зајечара важи и за купце који долазе не пијацу ради куповине производа.

ЈКП „Хигијена” Зајечар је именовала лице које је одговорно за контролу и које ће записнички констатовати случајеве непоштовања прописаних мера Шаба за ванредне ситуације града Зајечара, као и њихову примену.

На основу сачињених записника о непоштовању мера, приступиће се раскиду уговора о закупу тезги на зеленој пијаци и “Хали сирева”.

Можда ће Вас занимати

Данас је Свети Јован Златоусти

Српска православна црква и њени верници данас обележавају празник посвећен Светом Јовану Златоустом, великом светитељу …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Помало незгодан дан са енергијом која доноси нестрпљивост, успут и многе грешке у корацима уколико …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница